Albatros Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Albatros Fan Club

Albatros Grubu Hayranlarının Buluştugu Ortak Nokta

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

İsmail Şerif(Baterist)

2 posters
YazarMesaj
pelin
Admin

İsmail Şerif(Baterist) Empty
MesajKonu: İsmail Şerif(Baterist)   İsmail Şerif(Baterist) Icon_minitimeCuma Ağus. 15, 2008 9:04 am

İsmail Şerif 02.07.1987 doğumludur. .İsmail’in müziğe ilgisi çocukluk döneminde başlamıştır. Lise yıllarında da artarak devam etmiştir. Film montajlama, kurgulama, dekor, kostüm ve müzik ayarlamasıyla uğraşmış, kendini geliştirmiştir. Müziğe profesyonel olarak başlamasındaki en büyük etken Gece Yolcularıyla tanışması olmuştur. Gece Yolcularının Mersin konserinden sonra İsmail Şerif de böyle bir grup kurmayı hayal etmiştir. Önceden de bateriye meraklı olan İsmail grup kurmaya karar vermiş kendisi de bu grubun bateristidir. Grup Albatrosu kurma amacı aslında film müzikleri bestelemektir. Fakat sonra yazdığı şiirlerin Volkan tarafından bestelenmesi sonucu beste, repertuar ve film müziği çalışmalarına başlamışlardır.

Öğrenim Durumu: Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Dış Ticaret 2. sınıf öğrencisi. Öğrenimine devam etmektedir.
oyuncak dünya

oyuncak dünya

İsmail Şerif(Baterist) Empty
MesajKonu: Geri: İsmail Şerif(Baterist)   İsmail Şerif(Baterist) Icon_minitimePtsi Ara. 01, 2008 2:29 am

Kendilerini çok ama çok seviyorum I love you Embarassed
http://www.geceyolculariyiz.biz

İsmail Şerif(Baterist)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-