Albatros Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Albatros Fan Club

Albatros Grubu Hayranlarının Buluştugu Ortak Nokta

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Temel ile köylü

YazarMesaj
MinaBassguitar
Admin
MinaBassguitar

Temel ile köylü Empty
MesajKonu: Temel ile köylü   Temel ile köylü Icon_minitimeCuma Ağus. 15, 2008 3:55 pm

Temel köy yolundan şehre ilerlemektedir, karşıdanda Temelin köyünden biri temele doğru yaklaşmaktadır.. köylü: selamun aleyküm temel.

temel: aleyküm selam hocam.
köylü: nasılsın inşaallah ?
temel: iyiyim hocam sen nasılsın ?
köylü: iyiyim hamdolsun, temel bak sana bir şey anlatacağım.
temel: buyur hocam.
köylü: temel, sen bir gün öleceksin. sevdiklerin, eşin, dostun seni gömecekler. yeraltı dünyasının bilinmeyen canlıları senin bedenini yiyecekler ve sen toprağa karışacaksın. sonra bir çiçek olup o toprakta yeşereceksin. inekler, danalar gelip seni yiyecekler ve gidip kuytu bir köşeye pisleyecekler. ve ben o pisliğe bakıp diyeceğim ki,
'yaaa temel, neydin n´oldun'.
temel: peki ben sana bir şey anlatabilir miyim ?
köylü: buyur temel.
temel: bak, sen bir gün öleceksin. sevdiklerin, eşin, dostun seni gömecekler. yeraltı dünyasının bilinmeyen canlıları senin bedenini yiyecekler ve sen toprağa karışacaksın. sonra bir çiçek olup o toprakta yeşereceksin. inekler, danalar gelip seni yiyecekler ve gidip kuytu bir köşeye pisleyecekler. ve ben o pisliğe bakıp diyeceğim ki,

'yaaa hocam, hiç değişmemişsin'.

Very Happy Very Happy Very Happy Twisted Evil
https://grupalbatros.yetkin-forum.com

Temel ile köylü
1 sayfadaki 1 sayfası